Wij zijn verhuisd!

Al ruim 14 jaar bedienen wij u en vele anderen vanuit het kantoor in Kwintsheul. Later is daar de locatie in Wateringen bijgekomen. Maar per heden zijn wij verhuisd naar één nieuw pand.
Ons nieuwe adres is Molenweer 16, 2291 NR in Wateringen.

Administratie & Advies Westland

Vraag en antwoord

Vraag: Zelf maak ik gebruik van een boekhoudprogramma en voer dan ook zelf de administratie. Ik zou graag de jaarcijfers laten verzorgen door een administratiekantoor/-expert. Wat zijn de mogelijkheden?

Antwoord: In veel gevallen kunnen wij de gegevens uit uw boekhoudprogramma inlezen. Zelf maken wij gebruik van het boekhoudprogramma Accountview, maar er zijn enkele klanten die zelf de boekhouding voeren op andere programma's als SnelStart of Accept. Wij hebben ook de licenties voor deze programma's, zodat we de administraties kunnen importeren en een efficiënte controle kunnen uitvoeren. Dit is niet alleen efficiënt, maar kan voor u ook kosten besparen. Indien een nieuwe klant zelf gebruik maakt van een ander boekhoudprogramma, streven wij ernaar om in overleg met de programmamaker een daarop afgestemde licentie te verkrijgen. Daarbij ondersteunen we ook een groot aantal andere boekhoudpakketten.

Vraag: Wat zijn de kosten?

Antwoord: Onze tarieven zijn scherp en concurrerend. De hoogte ervan is afhankelijk van het soort opdracht. Het is niet mogelijk om direct een kostenindicatie te geven, omdat dit namelijk afhankelijk is van een groot aantal factoren, zoals de omvang van uw administratie, aantal werknemers, etc. Om toch een idee te krijgen wat de kosten voor uw bedrijf zullen zijn, verzoeken wij u een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag: Kan ik een contract, met AAW, op elk moment opzeggen?

Antwoord: Ja. U kunt te allen tijde de samenwerking beëindigen, zonder dat hierbij extra kosten worden berekend. Uw stukken blijven immers van u. Indien u niet tevreden bent over onze werkzaamheden of indien het ergens anders goedkoper kan, werken wij mee en kunt u de betreffende stukken bij ons op komen halen (indien de rekeningen zijn voldaan). Indien uw nieuwe boekhouder of accountant vragen heeft, zijn wij bereid om die te beantwoorden.

Vraag: Mijn administratie?

Antwoord: Is onze zorg.