Wij zijn verhuisd!

Al ruim 14 jaar bedienen wij u en vele anderen vanuit het kantoor in Kwintsheul. Later is daar de locatie in Wateringen bijgekomen. Maar per heden zijn wij verhuisd naar één nieuw pand.
Ons nieuwe adres is Molenweer 16, 2291 NR in Wateringen.

Administratie & Advies Westland

Over ons

Horizontaal toezicht

Administratie & Advies Westland (AAW) in Kwintsheul en de Belastingdienst hebben het convenant Horizontaal Toezicht ondertekend. AAW is daarmee pionier als administratiekantoor in de omgeving Kwintsheul en Wateringen dat van de Belastingdienst vertrouwen krijgt om afspraken vooraf te maken in plaats van controles achteraf.

Horizontaal toezicht heeft als basis vertrouwen. Met horizontaal toezicht wil de Belastingdienst samenwerking centraal zetten. Uitgangspunt vormt het scherper naar elkaar aangeven wat ieders verantwoordelijkheden zijn om fiscale regels goed uit te voeren. In het convenant zijn de afspraken als werkwijze, basisgegevens, uitgangspunten en verwerkingswijze vastgelegd. Dit betekend afstemming vooraf waar nodig, in plaats van controles achteraf.

Het convenant werd op 29 november ondertekend door de heer Cees Valstar van Administratie & Advies Westland en door de heer mr. Ruud de Frankrijker namens de Belastingdienst.

Cees Valstar: “Samenwerking op basis van vertrouwen, wederzijds begrip en transparantie vormt de sleutel tot kwaliteit. Wij zijn er dan ook trots op, hetgeen mede eigenaar de heer Luit Davids beaamt, dat de Belastingdienst hun vertrouwen uitspreekt in onze organisatie en onze interne processen door middel van ondertekening van het convenant en geeft met name naar de cliënten zekerheid dat zij te maken hebben met een betrouwbare dienstverlener.”

Bekijk het krantenartikel. Ook kunt u hier meer informatie vinden over horizontaal toezicht.