Wij zijn verhuisd!

Al ruim 14 jaar bedienen wij u en vele anderen vanuit het kantoor in Kwintsheul. Later is daar de locatie in Wateringen bijgekomen. Maar per heden zijn wij verhuisd naar één nieuw pand.
Ons nieuwe adres is Molenweer 16, 2291 NR in Wateringen.

Administratie & Advies Westland

Particuliere diensten

Ziet u ertegenop om de aangifte inkomstenbelasting in te vullen? Wij nemen dit graag voor u uit handen! Hierdoor heeft u verder geen omkijk meer naar de verplichtingen die de overheid aan u oplegt. Wij zorgen er daarnaast voor dat uw aangifte zo voordelig mogelijk voor u uitvalt. Dit kan in sommige gevallen gecombineerd worden met de aangifte van uw (fiscale) partner.

Afspraak

Om uw aangifte te laten verzorgen door Administratie & Advies Westland, verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor en een afspraak te maken met één van onze belastingconsulenten. Normaliter vindt het opstellen van de aangiften inkomstenbelasting plaats in de maanden februari en maart. Wij kunnen desgewenst ook uitstel aanvragen bij de Belastingdienst, indien niet alle relevante bescheiden direct tot uw beschikking zijn. Dan kunnen we uw aangifte later in het jaar opstellen.

IB Checklist

Om ervoor te zorgen dat u bij de afspraak alle benodigdheden bij u heeft, hebben wij voor u de checklist aangifte inkomstenbelasting samengesteld. Deze is te vinden onder het menu item downloads. Ga vervolgens naar IB Checklist en selecteer het juiste jaar.

Tarieven

Het starttarief voor invullen en versturen van één aangifte inkomstenbelasting is € 125,- inclusief omzetbelasting. Dit tarief kan, afhankelijk van uw situatie (aandelen e.d.), afwijken. Wij maken dit uiteraard allereerst kenbaar, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.